IN ENGLISH    PÅ SVENSKA      
Vikailmoitukset / Huolto

Välittömiä toimenpiteitä vaativat vikailmoitukset ja muut yhteydenotot huoltoon – esimerkiksi ovien avaus avainten jäätyä kotiin - tehdään aina Helsingin Korkotukiasuntojen 24/7 vikailmoitusnumeroon 010 636 5000 (palvelun tuottaa Lassila&Tikanoja Oyj). Muissa asioissa suositellaan käytettäväksi sähköistä vikailmoituslomaketta (linkki alempana).

Ovien avaus voidaan tehdä vain asukkaille, jotka on merkitty talon asukasluetteloon. Sen vuoksi on tärkeää ilmoittaa asukkaiden tiedot  talonkirjoja ylläpitävän Lassila & Tikanoja Oyj:n asiakaspalveluun (katso Yhteydet), kun muuttaa asuntoon. Samaten on ilmoitettava, jos joku asukkaista muuttaa asunnosta pois, ettei kukaan ulkopuolinen voi pyytää asunnon oven avaamista.

Voit tehdä sähköisen vikailmoituksen helposti alla olevasta linkistä. Valitse ensin kohteen osoite listasta, täytä sitten lomake ja paina lopuksi Lähetä. Kun täytät lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, saat seurantatietoa ilmoituksen käsittelyn etenemisestä ja huolto voi tarvittaessa olla yhteydessä sinuun.

Kiireellisistä asioista kuten putkivaurioista pitää aina ilmoittaa puhelimitse vikailmoitusnumeroon.

 

Jätä ilmoitus valitulle kohteelle