IN ENGLISH    PÅ SVENSKA      
Avainpalvelut siirtyivät L&T:lle Junailijankujalle

19.11.2018

Helsingin Korkotukiasuntojen asukkaiden asumiseen liittyvät avainpalvelut siirtyivät 19.11.2018 Lassila & Tikanojan Itä-Pasilassa Junailijankujalla sijaitsevan asukaspalveluyksikön hoitoon. Myös huoltoyhtiöiden avainpalvelu eli asuntoavainten noudot ja palautukset huolto- tai korjaustöitä varten siirtyivät samassa Junailijankujalle L&T:n hoidettavaksi.

Käytännössä avainten nouto ja palautus sekä asunnon lisäavainten tilaukset tapahtuvat samassa paikassa kuin tehdään talonkirjaan tehtävät tietomuutokset sekä autopaikkojen ja saunavuorojen varaukset ja irtisanomiset ja hoidetaan talopesuloihin liittyviä asioita.

Asumisaikaiset palvelut Pasilassa

Helsingin Korkotukiasuntojen isännöinnin tukipalvelut eli asuntojen asuntoavaimiin, autopaikkojen avaimiin sekä mahdollisiin emännänavaimiin tai pesula-avaimiin liittyvät avainten noudot ja palautukset tapahtuvat siis 19.11.2018 alkaen Itä-Pasilassa Lassila & Tikanojan palvelupisteessä, jonka virallinen osoite on Asemapäällikönkatu 12 b. Palvelupisteen sisäänkäynti on kuitenkin kävelytasolla Junailijankujalla, jonne pääsee mm. nousemalla portaat ylös kävelytasolle joko Asemapäällikönkadun tai Ratapihantien suunnasta. Toimisto on Junailijankujan ja Junailijanaukion kulmauksessa.

Muutos merkitsee  Helsingin Korkotukiasuntojen asukkaille aiempaa helpompaa asiointia, kun L&T:n asukaspalvelupiste on avoinna pitempään kuin Helsingin Korkotukiasunnoille varsinaiset isännöintipalvelut tuottavan Auroranlinnan toimisto Eevankadulla. Lassila & Tikanoja on kehittänyt avain- ja asukaspalvelutoimintaansa nimenomaan helpottamaan ja tehostamaan suurten vuokranantajayhteisöjen isännöinnin tukipalvelujen tuottamista ja asukaspalveluiden saantia. Muutos tuo joustoa myös asunnoissa huolto- ja korjaustöitä tekeville yrityksille, kun palvelupisteen aukioloajat ovat aiempaa pidemmät.

Yhtiön isännöinnistä ja omistajatoiminnoista vastaavan KOy Auroranlinnan oma toimisto on Länsi-Pasilassa osoitteessa Eevankatu 2.  Suoraan isännöintiin liittyvät asiat kuten asuntojen vuokrasopimusten tekoon ja irtisanomiseen liittyvät asiat sekä häiriöilmoitukset tai palaute kiinteistönhuollosta, siivouksesta ja jätehuollosta tehdään yhä Eevankatu 2:een. Palautteet tosin on helpointa tehdä sähköisesti osoitteeseen asuntopalvelu@korkotuki.fi.

Sekä L&T:n asukaspalvelupisteeseenettä Helsingin Korkotukiasuntojen toimistolle pääsee näppärästi julkisilla liikennevälineillä, esimerkiksi junalla ja raitiovaunulla. Junailijankujalle on helppo mennä Pasilan aseman suunnasta tultaessa nousemalla Lidlin ja Alkon välistä portaat ylätasolle ja kävelemällä suoraan eteenpäin Junailijankujalle asti.

L&T:n toimipiste on avoinna arkisin ma-pe kello 7-17. Poikkeuksina ovat kuukauden ensimmäinen sekä kaksi viimeistä arkipäivää, jolloin L&T on avoinna kello 7-20. Jos jokin em. päivä on lauantai, L&T on avoinna kello 8-16. Puhelimitse toimipisteeseen voi olla yhteydessä käyttäen numeroa 010 636 5000. Lisätietoja löytyy: https://www.lt.fi/fi/henkiloasiakkaat/yhteystiedot/kiinteistohuollon-asiakaspalvelupisteet.
Takaisin uutisiin