IN ENGLISH    PÅ SVENSKA      
Asukkaan käsikirjan päivitetty versio nyt ladattavissa

30.10.2012

Asukkaan käsikirjassa on koottuna tärkeimmät Helsingin Korkotukiasuntojen asunnoissa asumiseen liittyvät asiat. Käsikirjan on tarkoitus löytyä jokaisesta asunnosta. Käsikirja on jaettu aikanaan vuonna 2008 jokaiseen huoneistoon ja uudet asukkaat saavat käsikirjan uusimman painetun version uuteen kotiinsa muuttaessaan.


Käsikirjaa on päivitetty ja siitä otettu uusi painos vuonna 2011. Tätä uusittua painosta on yhä jaossa Helsingin Korkotukiasuntojen omistamien talojen paikallisisännöintiä hoitavissa Heka-alueyhtiöissä.

Vuoden 2011 jälkeen on jo ehtinyt tapahtua monia käsikirjan sisältöön vaikuttavia asioita. Helsingin kaupungin asunnot Oy Heka on aloittanut toimintansa ja aiemmat alueelliset kiinteistöyhtiöt ovat nyt Heka-konserniin kuuluvia alueellisia isännöinnistä ja kiinteistönhoidosta vastaavia yhtiöitä. Jätehuoltomääräykset ovat muuttuneet, pelastuslakia on uudistettu jne.

Sen vuoksi Asukkaan käsikirja on päivitetty uudelleen lokakuun 2012 tilannetta vastaavaksi. Uusinta versiota ei kuitenkaan ole toistaiseksi saatavissa painettuna, vaan se on luettavissa ja tulostettavissa yhtiön nettisivuilta www.korkotuki.fi. Painamista on lykätty vuodenvaihteen yli, koska osan tiedoista tiedetään olevan muuttumassa ensi vuoden puolella. Näin uudet tiedot saadaan korjatuksi painettuun versioon ja säästetään kustannuksissa.

Asukkaan käsikirjan uusin versio on luettavissa, ladattavissa ja tulostettavissa tästä.
Takaisin uutisiin