IN ENGLISH    PÅ SVENSKA      
Pelastussuunnitelmat päivitetty, löytyvät netin kohdesivuilta

01.06.2015

Helsingin Korkotukiasuntojen jokaisen kohteen Pelastussuunnitelma on päivitetty vuoden 2015 alussa. Uudet pelastussuunnitelmat ovat luettavissa internetissä, josta ne voi myös helposti tulostaa itselleen.

Pelastussuunnitelma löytyy korkotuki.fi –sivuilla klikkaamalla etusivun yläreunassa sanaa ”Kohteemme”. Sen jälkeen klikataan avautuvasta kohdelistasta oman kotitalon osoitetta. Kohteen oman sivun avauduttua hiiri viedään sivun oikeassa reunassa olevaan kohtaan ”Klikkaa tästä pelastussuunnitelmaan”. Tämän jälkeen kohteen oma pelastussuunnitelma aukeaa Pelsu-palvelussa, josta sen voi myös tulostaa.

Pelsu-palvelussa on itse suunnitelman lisäksi pelastussuunnitelman liitteitä sekä toimintaohjeita erilaisiin hätä- tai poikkeustilanteisiin. Lisäksi siellä on kohta ”Kuittaa luetuksi”, jolla asukkaita pyydetään raportoimaan palvelun ylläpitäjälle, että on tutustunut aineistoon.

Pelastussuunnitelma on lakisääteinen kiinteistökohtainen asiakirja, joka on tehty nimenomaan kiinteistössä asuvien ja/tai työssä tekevien henkilöturvallisuuden varmistamiseksi. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että jokaisessa kodissa tutustutaan pelastussuunnitelmaan ja siinä esiteltyihin asioihin. Helsingin Korkotukiasunnoissa suunnitelmat on tehnyt turvallisuusalan asiantuntijayritys, ja suunnitelma perustuu kussakin kiinteistössä tehtyyn katselmukseen. Tiedot ovat siis kunkin asukkaan kotitalon todellisiin tietoihin perustuvia.

Pelastussuunnitelmat ovat siis nyt Pelsu-palvelussa, mistä niitä voi lukea mistä ja millä laitteella tahansa, kunhan vain on käytössä nettiyhteys. Pelastussuunnitelma löytyy siis polkua www.korkotuki.fi > Kohteemme > Oman kohteen osoite > Klikkaa tästä pelastussuunnitelmaan.


 
Takaisin uutisiin