IN ENGLISH    PÅ SVENSKA      
Asukkaan käsikirjasta julkaistu uusittu versio

01.02.2016

Helsingin Korkotukiasuntojen päivitetty versio Asukkaan käsikirjasta on julkistettu tänään yhtiön nettisivuilla osoitteessa 
http://www.auroranlinna.fi/korkotuki/tiedostot/asukkaankasikirja.pdf.
Käsikirja on tehty kaikkien yhtiön asunnoissa asuvien helsinkiläisten käytettäväksi.

Asukkaan käsikirja on Helsingin kaupungin ara- tai korkotukivuokra-asunnoissa asuville tehty asumisen ohje- ja tietopaketti. Helsingin Korkotukiasunnot on julkaissut räätälöidyn version omien asukkaidensa tarpeisiin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Oma räätälöity Asukkaan käsikirjan palvelee räätälöidyllä tietosisällöllään nimenomaan Helsingin Korkotukiasunnoissa asuvia helsinkiläisiä, vaikka Helsingin Korkotukiasuntojen Asukkaan käsikirjan kertookin pääosin samoista asioista kuin Helsingin kaupungin ara-vuokra-asunnot omistavan Helsingin kaupungin asunnot Oy:n eli Hekan omille asukkailleen tekemä Asukkaan käsikirja.


Vuodesta 2011 lähtien päivitetyt Asukkaan käsikirjan versiot on julkaistu yhtiön internet-sivuilla pdf-muodossa. Uusimman version tunnistaa sen kannessa olevasta vuosiluvusta 2016. Sähköisen paperittoman version on todettu tyydyttävän koko ajan suurempaa osaa asukkaista. Painetun version tietojen ylläpito tulisi kalliiksi ja olisi selvästi hitaampaa ja hankalampaa kuin sähköisen version. Pdf-muodossa olevan käsikirjan voi printata helposti muiden kodin tärkeiden papereiden kanssa säilytettäväksi.

Uusimman päivitysversion isoimmat erot aiempaan verrattuna koskevat vuokralaisdemokratiaa, sillä kaupunginvaltuuston hyväksymä uusi vuokralaisdemokratiasääntö on nyt astunut voimaan. Jätehuolto on toinen asia, missä sisältöä on muokattu aika paljon Vantaan jätteenpolttolaitoksen käynnistymisen ja muovin erilliskeräyksen alkamisen takia.

Kiinteistöjen isännöinnistä tai isännöinnistä ja kiinteistönhoidosta vastaavien Heka-alueyhtiöiden tiedot on myös päivitetty ajan tasalla. Asukkaan käsikirjan lisäksi ko. tiedot löytyvät näiltä nettisivuilta kohdasta Kohteemme.
Takaisin uutisiin