IN ENGLISH    PÅ SVENSKA      
Sähköinen vikailmoitus nyt myös korkotuki.fi-etusivulta

11.12.2017

Helsingin Korkotukiasunnot uusii toimintojaan. Yhtenä osana tätä uudistamista kaikkia Helsingin Korkotukiasuntojen asuntoja ja kiinteistöjä koskevat vikailmoitukset voi nyt tehdä helposti korkotuki.fi-etusivulta.

Etusivun alaosaan on lisätty kuvaelementin alle sininen "laatikko", jossa lukee Tee sähköinen vikailmoitus. "Laatikossa" on valkoinen kenttä, jossa lukee valitse. Kun viet kursorin ko. kenttään, siinä aukeaa osoitteiden aakkosjärjestyksen mukainen listä Helsingin Korkotukiasuntojen kiinteistöistä. Klikkaa omaa osoitettasi, esimerkiksi Siilitie 18, jolloin vikailmoituslomake aukeaa. Täytä lomakkeessa pyydetyt tiedot ja paina lopuksi lähetä. Vikailmoitus on silloin tehty ja kirjautunut sähköiseen huoltokirjaan ja työmääräimeksi huollolle.

Myös jokaisen kiinteistön omalla kohdesivulla on edelleen linkki sähköiseen vikailmoitukseen. Sähköisen vikailmoituksen voi siis tehdä joko etusivun valikosta tai oman kotitalon kohdesivulta.

Sähköistä vikailmoitusta käytetään, kun vika ei vaadi välittömiä toimenpiteitä. Esimerkiksi putkivauriosta tms. kiireellistä korjaamista vaativasta viasta on syytä edelleen soittaa oman kotitalon huollon vikailmoitusnumeroon.

Kun lisäät vikailmoitukseen sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan, saat sähköpostiisi seurantatietoa vikailmoituksen käsittelystä.
Takaisin uutisiin